Ontdek de unieke smaken van Rupelstreekbieren en chocolade tijdens een boeiende masterclass onder deskundige begeleiding van Werner Callebaut.
Bier is aan een geweldige opmars bezig in de gastronomie. Aan het palet van smaakcombinaties mag je een nieuw wauw-effect toevoegen: bier en chocolade. Voor Werner Callebaut is dit niets nieuws. Hij is al jaren verliefd op het huwelijk tussen deze twee Belgische culinaire grootheden en heeft zich als biersommelier en chocolade expert de voorbije jaren toegelegd op het pairen van bier en chocolade. Wie ooit al eens een zorgvuldig uitgekozen stukje chocolade bij zijn bier geserveerd kreeg die weet dat die combinatie zo krachtig is dat je zintuigen ervan gaan tintelen. Op zoek naar een ultieme bier en chocolade beleving? Ben je gebrand op weetjes over Belgisch/Rupelstreeks bier en chocolade ? Dan zal dit event waarbij je 4 Rupelstreekse bieren en 4 pralines van Elle Chocolates samen degusteert je zeker weten te bekoren.
Praktisch
- Dit evenement wordt georganiseerd door Toerisme Rupelstreek vzw. De masterclass vindt plaats op 7 december 2024 om 15:00u in De GAM, Terhagen ( Kardinaal Cardijnstraat 31a, 2840 Rumst).
- De sessie duurt 1 uur en 30 minuten en biedt een uitstekende gelegenheid om meer te leren over lokale bieren.
- Let op: de minimale leeftijd voor deelname is 18 jaar.
- De prijs van de masterclass bedraagt 18 euro per persoon. (incl 4 degustaties, 4 pralines, 1 degustatieglas)
- Inschrijven kan tot uiterlijk 25 november 2024 of zolang er tickets beschikbaar zijn.
- Inschrijven is verplicht via https://forms.gle/PLfdPVLniw3D8eGL9
Mis deze kans niet om je bierkennis in combinatie met chocolade te vergroten en te genieten van de heerlijke smaken uit de Rupelstreek!